STERK RENDEMENT, ZONDER ZORGEN

Wist u dat studentenkamers tot viermaal meer opbrengen dan een spaarboekje? Met Campus Eilandje kiest u voor zekerheid in onzekere tijden. En voor gemoedsrust, want wij regelen de verhuur en het beheer voor u.

Nu te koop: de allerlaatste, extra grote units. Volledig bemeubeld en instapklaar. Klaar tegen de start van het academiejaar.

Contacteer ons

Informatie aanvragen

  Welkom in onze covid-19 proof kantoren. Met maskers, handgels en een circulatieplan zijn we klaar om u helemaal veilig te ontvangen.

  Bij het verzenden gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.

  15.000 studenten op wandelafstand

  Antwerpen is met meer dan 45.000 studenten de sterkst groeiende studentenstad van Vlaanderen. Campus Eilandje is strategisch gelegen tegenover de nieuwe AP-campus Spoor Noord en op minder dan 1 km van de stadscampussen van Universiteit Antwerpen. Samen goed voor meer dan 15.000 studenten, op wandelafstand van uw investering!

  Zorgeloos en snel rendement

  Wie investeert in Campus Eilandje kan gerust zijn. Verhuur en beheer worden efficiënt geregeld door ons eigen, ervaren verhuurteam. Bovendien zijn de werken nu in de laatste fase aanbeland en zijn de kamers instapklaar, geschilderd en bemeubeld tegen de start van het academiejaar. Zelfs verlichting en gordijnen zijn voorzien.

  Voordelen van nieuwbouw

  Als eigenaar van een nieuwbouwwoning, zult u niet snel voor grote restauratiekosten komen te staan. Bovendien voldoet Campus Eilandje aan de strenge brand- en veiligheidsvoorschriften, waaronder brandwerende deuren, brede trappen en nooduitgangen. Zware investeringen die u niet meer hoeft te maken.

  Zorgeloos investeren

  • 15.000 studenten op wandelafstand
  • Nieuwbouw conform strenge reglementering
  • Eigen verhuurservice
  • Toplocatie met sterk meerwaardepotentieel
  • Snel rendement
  • Extra ruime, luxueuze kamers beschikbaar

  Geïnteresseerd? Contacteer ons.

  Vul uw gegevens in en we nemen snel contact met u op voor een persoonlijke afspraak. Dat kan bij ons op kantoor of bij u thuis. Samen overlopen we uw wensen, vragen, plannen en prijzen.

   Welkom in onze covid-19 proof kantoren. Met maskers, handgels en een circulatieplan zijn we klaar om u helemaal veilig te ontvangen.

   Bij het verzenden gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.