Campus Eilandje ligt midden in het kloppende hart van Antwerpen, tussen hotspot Park Spoor Noord, het hippe Eilandje en de historische binnenstad in. Een gedroomde locatie voor elke student.

Buurt in beweging

De studentenkamers liggen in de hippe buurt het Eilandje, vlak aan het Willemdok en de  Schelde. De buurt aan de overzijde heeft de laatst jaren een enorme stimulans gekregen met de aanleg van het populaire Park Spoor Noord en de komst van de AP-campus Spoor Noord.

Cultuur, uitgaan en shoppen

Met buren als het MAS, het Red Star Line Museum en het Havenhuis, worden studenten hier letterlijk omgeven door cultuurtempels. Shoppen, uitgaan, terrasjes, alles ligt hier binnen handbereik. Dit is de gedroomde thuisbasis voor elke student.

Openbaar vervoer

Campus Eilandje is perfect bereikbaar met bus, fiets en tram. De nieuwe Noorderlijn (in aanleg), vormt een vlotte tramverbinding tussen centrum-stad, het Eilandje en Antwerpen Noord. Het Centraal Station ligt op minder dan 1,5 km.

Groen en water

Met de heraanleg van de Tunnelplaats, krijgt Campus Eilandje een groene wandel- en fietszone pal voor de deur. De Schelde, de dokken en Park Spoor Noord zorgen voor een stevige dosis ruimte en zuurstof. Heerlijke rust, midden in het bruisende studentenleven.

Perfecte ligging voor studenten

  • In hippe buurt het Eilandje
  • Op wandelafstand van de meeste campussen
  • Openbaar vervoer voor de deur
  • Vlakbij park Spoor Noord en Schelde
  • Cultuur, uitgaan en shoppen om de hoek

Geïnteresseerd? Contacteer ons.

Vul uw gegevens in en we nemen snel contact met u op voor een persoonlijke afspraak. Dat kan bij ons op kantoor of bij u thuis. Samen overlopen we uw wensen, vragen, plannen en prijzen.

    Welkom in onze covid-19 proof kantoren. Met maskers, handgels en een circulatieplan zijn we klaar om u helemaal veilig te ontvangen.

    Bij het verzenden gaat u akkoord met onze privacy voorwaarden.